Kategorier
Ikke kategoriseret

Bil i frakke

Jeg har tit undret mig over, hvem der mon har fundet på, at man skal pakke en hel bil ind i en en stor plastikfrakke, og kalde det for reklame. Men det virker forhåbentligt, og formentlig. Ellers var det vel stoppet for længst, og man havde brugt sine penge på noget mere effektiv reklame.

Det kaldes åbenbart car wrap når man pakker bilen sådan ind. Hvis man først begynder at holde øje med de mange detaljer, så opdager man også hurtigt at en bilreklame ikke bare er en bilreklame. Der er jo tydeligvis forskel i kreativitet og udførelse. Jeg har faktisk aldrig helt tænkt på, hvor al den reklame kommer fra, og hvordan selve processen faktisk foregår.

Jeg har faktisk ingen ide om, hvorvidt det er en lang eller kort process at få monteret sådan en carwrap, om det er dyrt eller i det hele taget hvordan det foregår. Man når man kigger sig omkring i bybilledet, er man i hvert fald ikke i tvivl om, at der må være nogle virksomheder som har specialiseret sig inden for dette felt, og som sagtens kan leve af det.

 

rally-car-1441501