Kategorier
Ikke kategoriseret

Et kompleks puzzlespil

Jeg kan efterhånden ikke huske, hvor mange forskellige systemer jeg skal logge ind på, hver gang en ny arbejdsdag starter. Jeg ved ikke, om det er en fordel at bruge så mange forskellige systemer, eller om man kunne samle det i færre systemer.

Uanset hvad, så kræver det at der er styr på mange passwords og licenser. Det er heldigvis ikke min hovedpine, men jeg kan forestille mig, at det er et komplekst stykke arbejde for de der er ansvarlige for den del.
Det viser sig dog, at de bruger et system der hedder privileged access management, til at holde styr på de mange afkroge af systemer vi benytter. Det forstår jeg godt, for det må næsten være en umulig opgave, at skulle holde styr på det hele manuelt.

Nogle gange, har vi også brugere som skal bruge et system midlertidigt. Hvordan husker man, hvem der skal have adgang til hvor meget, og hvor længe? Det er nærmest en umulig opgave, som skriger på at mislykkedes, hvis det skulle gøre manuelt. Så derfor forstår jeg godt, at de har valgt en mere automatisk løsning.