Kategorier
Ikke kategoriseret

Velkommen til min blog!

Hej! Jeg er Rolf, og det her er min blog.

Rolf er ren, har jeg hørt en del om det seneste års tid. Mest på grund af cykelrytteren, som også hedder Rolf. Det betød at mine kammerater synes det var sjovt at råbe det samme efter mig, hver gang vi var nogen steder. Derfor navnet på min blog.

Jeg vil skrive så ofte som muligt, og om lige nøjagtig det som optager mig. Derfor kan det godt være alle mulige forskellige emner, som jeg kommer til at vende. Lige nu har jeg mange gode ideer til, hvad de forskellige indlæg kan komme til at handle om, så i kan godt begynde at glæde jer. Det bliver nok forskelligt, hvor ofte jeg har tid til at skrive, men jeg vil skrive lige så tit, som jeg føler der er noget at skrive om.

Glæd jer! Jeg tror det her kan blive rigtig, rigtig godt.

..og husk, – Rolf er ren!

1082280_82575944