Kategorier
Ikke kategoriseret

At eje eller ikke at eje.

Som jeg ser det, så er der nærmest uoverskueligt mange grunde til at leje computere.

Det er helt sikkert også derfor, at flere og flere virksomheder begynder at beskæftige sig med computerudlejning. Indrømmet, jeg ejer selv den computer jeg sidder og taster på lige nu. Men for mange virksomheder kan jeg godt se fornuften i at skulle leje computere. I det tilfælde hvor man har et varierende behov for computere, eksempelvis hvis man arbejder med projekter at forskellig størrelse, så kan det også være en fordel med en fleksibel computerløsning – eksempelvis ved at benytte computerudlejning.

En fordel ved at leje computer i kortere eller længere perioder, vil også være at man får en computer som er køreklar, og med den aftalte software. På den måde skal man ikke selv bruge tid på at sætte en computer op, men man kan i stedet bare gå direkte i gang med det vigtigste – nemlig arbejde.

Hvis man føler at man kan nikke genkendende til nogen af disse udsagn, så kan man roligt kaste sig ud i at leje computer.

981574_82802074