Kategorier
Ikke kategoriseret

Ny lærdom

Jeg har for nyligt været på et kursus, hvor vi skulle lære forskellige ting om at forarbejde metal. Vi fik både en introduktion til drejning og fræsning.

Det var ret sjovt, og jeg lærte en hel del om metal, som jeg faktisk aldrig rigtig havde tænkt over tidligere. Nu overvejer jeg, om min fremtid måske skal ligge indenfor metalfaget. Når man står der og fræser en lille klods, kan man hurtigt komme til at tænke på, hvordan det mon egentlig må være, at skulle fræse de helt store emner til industrien.

Men alting skal jo starte et sted, og man skal selvfølgelig lære at fræse de små emner, før man kan kaste sig ud i de store. På den vis, er det jo nærmest den samme måde det skal gøres på, men det er klart, at håndteringen af så store emner kontra de små er meget forskellig.

Uanset hvad, så glæder jeg mig i hvert fald til at lære meget mere om fræsning.

 

1328952_56703303