Kategorier
Ikke kategoriseret

Kalender og aftaler

Der kan være mange gode grunde til, at holde styr på sine kunderelationer. Uanset hvordan og hvorledes, så holder man også helt automatisk styr på relationerne, enten bevist eller ubevist. Nogen har det store overblik i hovedet.

Andre har mange små noter fordelt rundt omkring. Der kan selvfølgelig være fordele og ulemper ved alle systemer. Men meget taler nok for, at man får det formaliseret på et tidspunkt. Et formelt og funktionelt system kan spare virksomheden for mange problemer. Der findes mange CRM systemer, og heldigvis også billige CRM systemer som man kan starte med at bruge. Mange af de systemer kan heldigvis udvides løbende, så de hele tiden passer til sit behov.
Vigtigst af alt, er det dog at man får sat sine relationer i system. De tvivlsomme selvlavede systemer, har desværre en tendens til, at de kan falde fra hinanden, og vigtig information gå tabt. Det opdager man desværre ofte først, når skaden er sket.

calendar-1487892