Kategorier
Ikke kategoriseret

Klar, Parat.. hjemmeside

Det er faktisk hårdt arbejde at drive sin egen blog. Der er mange ting man skal være opmærksom på, og de færreste ved nok hvor meget arbejde det faktisk kræver.

Først og fremmest så skal indlæggene jo skrives. Det er måske det, der går allermest tid med. Heldigvis for det, for det skulle jo gerne være indholdet på bloggen som gør, at i har lyst til at besøge den. For ikke så lang tid siden, var jeg til et foredrag om SEO i Esbjerg. Det var om søgemaskineoptimering, og kom med en lang række tips til, hvordan man kunne gøre sin blog så indbydende for søgemaskinerne som muligt. Det vigtigste råd var selvfølgelig, at man altid skal opfylde de krav, som søgemaskinerne stiller. På den måde, kan man sikre sig, at ens hjemmeside er opsat på en måde, så de er lette at gennemgå for maskinerne.

Det vil jeg selvfølgelig arbejde videre med i det kommende år. Men derudover, vil jeg også forsøge at blive ved med at skrive nogle gode indlæg, som i har lyst til at læse.

router-led-lights-1242670