Kategorier
Ikke kategoriseret

Nøglen til…

Igennem mange år, må man forstå at de fleste ting kan åbne sig op, når bare vi finder den rigtige nøgle. Enhver besværlighed, enhver udfordringer kræver bare at vi finder den helt rigtige nøgle.

I den kontekst er det selvfølgelig ærgerligt, at jeg aldrig rigtig kan finde mine nøgler. Lige der i bunden af tasken, eller i den fjerneste afkrog af jakkelommen. Der har de vigtige nøgler gemt sig, og man kan blot håbe at jeg når at finde dem frem rettidigt.
Men er nøglen som symbol ved at forsvinde? I en digital verden kan en nøgle vel sagtens fremstå så utroligt analog, at den må udfases og noget smartere må overtage. Se bare hvor mange der allerede har installeret en adgangskontrol, eller ADK som det så hurtigt forkortes på deres bygninger. Nogen vil endda argumentere for, at det blot gør sikkerheden endnu bedre.

Den stærke nøgle er blevet det svage led. Hvem ved, fremtidens eventyr bliver nok mindre analoge, end de historier vi kender fra vores fortid.