Kategorier
Ikke kategoriseret

En behagelig tur

I weekenden kørte jeg i taxa. Er det nu noget særligt? Ja. De fleste danskere ved jo nok, at det koster en formue og derfor må være en service forbeholdt de få.

Til gengæld var det en god oplevelse. Jeg synes altid at taxa er den mest effektive måde at blive transporteret på. Men det kommer selvfølgelig også med en pris.
Hvis man er heldig, kan man også få lov til at køre i en stor kvalitets bil. Så på mange måder, kan jeg altid kun anbefale at køre en tur i taxa.
Men foran den indre kvalitet i sådan en taxa, gemmer eller råber der et ydre. Den her form for bilindpakning, som du tit ser på taxa. Det kan både være en reklame for taxaen selv, men det kan også være en reklameplads der er solgt til en tredjepart. Uanset hvad, ser man typisk store reklamer på netop taxaer. Nogen er ret kreative, og andre skulle måske have arbejdet lidt længere med deres grafiske udtryk.

Heldigvis kan man bare skrue op for varmen inden i denne mobile reklamesøjle, og bare nyde hvordan man i ro og mag, når frem til sin destination.