Kategorier
Ikke kategoriseret

Har du en brandalarm i dit hjem?

Hvert år ser vi kampagner, som skal minde os om at det er vigtigt, at vi har brandalarmer i vores hjem. I tilfælde af brand, er det afgørende at man bliver alarmeret i god tid. Det kan gøre forskellen om, hvorvidt man når at slippe ud af et brændende hus eller ej.

Der er altid fokus på de private hjem. Formentligt fordi brand om natten desværre ofte kan have den konsekvens at mennesker brænder inde.
Men der er selvfølgelig også fokus på virksomheder. Når mange mennesker opholder sig i samme bygning, er der selvfølgelig altid en risiko for, at mennesker også kan brænde inde her. Men samtidig, handler det også om de værdier som ofte kan være inde i en erhvervsbygning. Uanset hvad, så er brand altid ødelæggenede i et omfang der er større end den tid det tager for ilden at blusse op og blive slukket.

Derfor er der selvfølgelig også brandalarmer til industrien som gør, at man kan alarmere i selv store bygninger, og dermed gøre noget aktivt i mod ilden, iden skaderne bliver for omfangsrige.
Uanset hvad, kan jeg kun opfordre til, at man altid har styr på brandalarmerne hvor man befinder sig.