Kategorier
Ikke kategoriseret

Lad panikken sprede sig

Et par gange om året spreder panikken sig. Det er især blandt unge mennesker.

Det handler kort og godt om, at der er start på uddannelser typisk sommer og vinter, ved begyndelsen af efterårs- og forårssemesteret.
Det handler nemlig om, at man skal træffe den store beslutning at vælge hvilken uddannelse man vil i gang med.

Selv havde jeg mange overvejelser, til sidst valgte jeg en uddannelse med computer science. Jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg skulle vælge uddannelsen på dansk eller engelsk. Men jeg synes det til sidst gav bedst mening, at jeg studerede på engelsk, og dermed fik en mere international profil efter endt uddannelse.

Det viste sig at være en god beslutning, og jeg har været rigtig glad for studiet undervejs. Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte at studere på engelsk. Det var en god mulighed for samtidig at løfte mit niveau i engelsk, og få det som et naturligt fagligt sprog.